Programari

Accesul la serviciile medicale in cadrul cabinetului necesita programare on-line (foarte simplu si rapid, vezi mai jos) sau telefonica la numarul: 0752 82 90 98

Programarea on-line se considera valida daca nu ati primit niciun mesaj de eroare. Pentru o mai mare siguranta, dacă doriti, puteti sa confirmati telefonic rezervarea facuta on-line.

Daca din diferite motive nu ati reusit sa faceti programarea on-line sau telefonic, trimiteti un email la programari@mmorariu.ro sau un mesaj la numarul de telefon mentionat anterior, unde specificati numele impreuna cu datele Dumneavoastra de contact si va vom contacta noi.

De asemenea, daca aveti o urgenta si nu mai gasiti locuri libere la programarea on-line, faceti o programare pentru urgenta la numarul de telefon al cabinetului.

In prezent, programul cabinetului este:

Marti 14:00 – 19:00 Joi 14:00 – 19:00

Cabinetul isi rezerva dreptul de a refuza persoanele care, anterior, nu s-au prezentat la programarea facuta si nu au anulat-o.

Odiseea Sarcinii

Odiseea sarcinii Bine ati venit! Voi fi alaturi de dumneavoastra si de copilul pe care il doriti. Va urez o sarcina usoara si un copil frumos si sanatos. Sa aiba noroc si sa va aduca numai bucurii! Nu uitati: Fiecare bebelus este unic si se dezvolta usor diferit – chiar si in corpul dumneavoastra – a … Continue reading Odiseea sarcinii